СТРУЧНА РАЗМЕНА СА ПРЕДШКОЛСКИМ УСТАНОВАМА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

Директор Предшколске установе „11. април“ Мирјана Секулић, са сарадницима у стручној посети вртићима на Косову и Метохији.

Посета је организована на обостранo и задовољство у циљу промовисања сарадње и размене искустава. Секретаријат за образовање и дечју заштиту Града Београда, препознао је значај међусобне сарадње и дао сагласност и подршку за реализацију студијске посете предшколским установама на Косову и Метохији.
Током посете, директорка са сардницима је обишла ПУ „Пчелица Маја“, Ранилуг, Општина Косовска Каменица, ПУ „Сунце“, Липљани, Општина Грачаница и ПУ „Шарско лане“, Општина Штрпци. Директорка ПУ „11. април“ Мирјана Секулић, са директорима предшколских установа потписала је Меморандум о сарадњи, упознали једни друге са принципима и начелима васпитно образовног рада и актуелности из непосредне праксе. Деци и васпитачима, уручене су играчке, сликовнице и стручна литература, поклон деце и запослених наше Установе.
Председник општине Грачаница, Срђан Поповић позвао је представнике наше Установе у срдачну посету. Том приликом, истакао је да братимљењем њихове и наше предшколске установе показујемо бригу једних за друге.