ПУ „11. АПРИЛ“ УЧЕСНИК НА САЈМУ ОБРАЗОВАЊА И НАСТАВНИХ СРЕДСТАВА 2017.

Предшколска установа „11. април“ је, на позив Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, учествовала на Сајму образовања и наставних средстава, који се одржавао у оквиру Сајма књига 2017.
Том приликом, приказана су дидактичка средства чији су аутори медицинске сестре васпитачи и васпитачи, која су настала у васпитно образовном раду са децом у нашим вртићима, и стручни тему „Предшколци и дигитална технологија“ је приказала Наташа Анћелковић, васпитач. У оквиру штанда је изложено девет дидактичких средстава, која су аутори посебно представљали.
На сајму су приказана средства: „Заврти и нахрани“, аутори Бојана Божовић и Тамара Карић, „Сликовница свезналица“, аутори Биљана Обрштаревић и Драгана Лазаревић, „Савијалица“, аутор Весна Марјанчић, „Наруквица словарица“, аутор Славица Ракић, и Слађана Вучетић, „Математички кувар“, аутор Михаило Гајић и Тамара Стојић, „Тараба“, аутор Биљане Вујић, „Математичка мозгалица“, аутор Данијела Вишњић и Јелена Томић, „Геометријска мозгалица“, аутори Весна Миловановић и Јелена Рајковић, Боје и симболи, аутори Бранка Пауновић и Зорица Белић.
Наташа Анђелковић, васпитач, је представила примену информационо – коминикационих технологија у васпитно образовном раду са децом, а затим кроз радионицу и активности за увођење деце у основе програмирања на раном узрасту уз дидактичко средство „Bee-bot“.