Поново је свечано отворен новобеоградски вртић „Чигра“

У понедељак, 4.3.2013. год. поново је свечано отворен новобеоградски вртић „Чигра“ уз песму и игру малишана домаћина и њихових другара из других вртића. Свечаности су присуствовали многобројни родитељи, баке, деке, комшије, суграђани.

Вртић “Чигра” је изграђен 1975. године. Окружен је стамбеним зградама, у самом центру Новог Београда. Вртић је наменски грађен и у њему бораве и расту деца јасленог и вртићког узраста.

Модеран и у новом руху, и даље ће бити центар игре, радости и развоја многих Новобеограђана. Посебност васпитно-образовног рада у “Чигри” је да представља центар истраживања могућности креативног дечјег изражавања—у области ликовног, драмског, музичког стваралаштва.

Искрено захваљујемо на подршци и разумевању деци, родитељима, комшијама, суграђанима, коју су показали током извођења радова и надамо се и очекујемо да ћемо тако добру сарадњу неговати и даље.

Надамо се да ће лепша, модернија и удобнија “Чигра” наставити да буде подстрек и основа унапређења живота не само својих најмлађих корисника и породице, већ и шире друштвене заједнице.