ДАРОВАЊЕ – С КЊИГОМ РАДОВАЊЕ

ПУ „11 април“ у месецу децембру традиционално  организује манифестацију „Даровање“ у оквиру које деца из свих вртића наше Установе већ шесту годину за редом ките јелке и размењују поклоне са својим суграђанима у „Улици Даровања“ , негујући  на овај начин хуману идеју даривања и трајну опредељеност за истинске животне вредности.

Зима и предстојећи преазници су, такође и  период у коме се, ушушкани у топле собе, чешће окрећемо књигама и чаробном свету у који нас оне уводе. Свака прочитана књига оставља свој траг, а оне добре и праве, наше окружење чине бољим и племенитијим местом за живот.

 „Даровање 2012.“  посвећујемо  књизи  и њеном драгоценом месту у одрастању сваког детета и у „Улицу  даровања“ позивамо јунаке бајки, песама и прича да нам се придруже.

На предлог Саета родитеља, ове године, отварамо врата сваког новобеоградског вртића за добар правац на који смо покренули ову нашу улицу.

Сваки вртић  ће у свом простору имати своју „Улицу даровања“ у којој ће се деца и одрасли уз песму и игру окупити  да уз лепе мисли, добре жеље и дарове размене и љубав према књизи.

ПОЗИВАМО РОДИТЕЉЕ, КОМШИЈЕ И  СУГРАЂАНЕ
ДА НАМ СЕ 26. ДЕЦЕМБРА ОД 16.00 ЧАСОВА ПРИДРУЖЕ НА ОВОЈ МАНИФЕСТАЦИЈИ У ВРТИЋУ

и
поделе са нама сећања на књиге које су обележиле њихово детињство  и  помогну нам да започнемо формирање дечијих библиотека у сваком од наших објеката.

Дарујте књигу коју сте волели као дете, или сте је радо читали својој деци, а ми ћемо Вам узвратити даровима које смо направили на радионицама.

Дођите:

*да поделимо наде и жеље,
* да Вам откријемо како се јелке праве од маште,
*да остваримо заједно по неку бајку,
*да пожелимо једни другима здавље и срећу…