ПОЗИВ РОДИТЕЉИМА НОВОБЕОГРАДСКИХ ВРТИЋА

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ

              Предшколска установа „11.април“, Нови Београд у сарадњи са Атлетским клубом Нови Београд и ове године организује, АТЛЕТСКИ МИТИНГ НОВОБЕОГРАДСКИХ  ПРЕДШКОЛАЦА, под слоганом „ПРИПРЕМА, ПОЗОР, КРЕНИ У ЗДРАВО И СРЕЋНО СУТРА“.

Шест година уназад, окупљамо децу предшколског узраста и у сарадњи са Вама организујемо Спортски  дан, са  жељом да  промовишемо заједништво, љубав и радост  као полазне основе здравог живота.

Атлетика је  краљица спортова и полазна основа свих спортских дисциплина које су основ здравог начина  живота . Квалитетно одрастање будућих генерација приоритетно јесте промовисање здравог начина живота, као једног од основних циљева васпитања и образовања најмлађих суграђана.

Задовољство нам је  и част да  Вас – наше родитеље, позовемо да узмете учешће у овој  спортској манифестацији и својим подршком на радионицама у Вашим вртићима, које предходе манифестацији као и  спортским бодрењем  на манифестацији, дате свој  допринос  у креирању још  бољег места за живот  деце и свих нас.

Веома нам је драго, што ће  и ове године на  VI АТЛЕТСКОМ МИТИНГУ  заједно са новобеоградским  предшколцима, учествовати малишани других предшколских установа Града Београда, као и деца нижих разреда новобеоградских основних школа.

Поштовани родитељи, Вашим доласком на ову манифестацију, сви заједно радимо за  срећно детињство наше деце,  улажемо у себе, кроз улагање у дечију будућност  делимо радост живљења, што јесте мисија предшколске установе „11.април“, Нови Београд.

Дружењем са нама, учинићете овај дан,  посебним и незаборавним..

            Очекујемо  Вас у суботу 01.12.2012. године у 9.30 часова у  Хали спортова на Новом Београду, Париске комуне бр.20.

 

Срдачно,

ДИРЕКТОР УСТАНОВЕ

                                                                                                                                      Маја Стефановић с.р.