ПРИДРУЖИТЕ СЕ ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ „СРЦЕМ У СВЕТ“

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ,

Предшколској установи „11. април“ обратили су се родитељи трогодишње   девојчице Теодоре, која похађа нашу предшколску установу, са молбом за помоћ у лечењу.

Девојчици је пре нешто више од 2 месеца дијагностикован  малигни тумор који је захватио оба бубрега.Подвргнута је хемотерапији, али је за даље лечење неопходна  и сложена операција која се једино може изврши у САД-у, на Здравствено научном институту STJude у Мемфису.

Предшколска установа ће својим програмским активностима узети учешће у акцији „Срцем у свет“ , за помоћ малој Теодори.

Активности ће се одвијати у виду организовања представа наше позоришне групе „Звончица“ за децу Установе  и  израдом пригодних поклон-сувенира у креативним радионицама деце и васпитача.

Уколико желите да се прикључите овој акцији, у којој су и запослени Установе узели учешће, имаћете могућност да путем уплатнице, на посебно отворен жиро рачун, донирате жељени износ, у складу са својим могућностима. Уплатница је уједно и улазница за позоришну представу. Уплатницу можете преузети са сајта наше Установе

или од васпитача ваше групе.

Уплатницом ћете моћи и да изаберете неки од поклон сувенира који ће бити изложени у нашим објектима.

 

Продајна изложба поклон–сувенира организоваће се на Платоу испред општине Нови Београд, дана 18.10.2012. године од 10:00-12:00 часова , где ће и наши суграђани и привредни субјекти моћи да се прикључе овој акцији.

 

Позивамо Вас да се прикључите нашој акцији „Срцем у свет“.

С поштовањем,

 

ДИРЕКТОР УСТАНОВЕ

Маја Стефановић с.р.

 

УПЛАТНИЦА