УЧЕСТВОВАЛИ СМО НА 47. ДЕЧЈЕМ ОКТОБАРСКОМ САЛОНУ

У четвртак, 4. октобра 2012. године у Музеју примењехих уметности Београда, отворен је у живој и раздраганој атмосфери, 47. дечји октобарски салон, под називом „Београд град културе – дечја уметничка атракција“. На овој реномираној, традиционалној манифестацији изложени су радови малишана школског и предшколског узраста, одабрани од стране стручног жирија као најбољи са територије целе Србије.

47. дечји октобарски салон

Учествовали смо на 47. дечјем октобарском салону

 

У четвртак, 4. октобра 2012. године у Музеју примењехих уметности Београда, отворен је у живој и раздраганој атмосфери, 47. дечји октобарски салон, под називом „Београд град културе – дечја уметничка атракција“.

На овој реномираној, традиционалној манифестацији изложени су радови малишана школског и предшколског узраста, одабрани од стране стручног жирија као најбољи са територије целе Србије.

На велико задовољство свих нас, на салону је презентован и рад Анастасије Рилак, која је са баком и својим васпитачима из вртића „Бисер“ присуствовала отварању. Њен рад, настао у вртићу, на ликовној радионици „Додир свиле“,  представља  на врло занимљив и експресиван начин Београдску тврђаву у батик техници.

Анастасији која је сада ђак првак, честитамо на овом значајном успеху и желимо јој  да настави да негује свој заиста велики таленат.

 

47. дечји октобарски салон