ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА „11. АПРИЛ“ НА II КАРНЕВАЛУ БЕОГРАДСКИХ ПРЕДШКОЛАЦА

Малишани Предшколске установе „11. Април“ са Директорком Установе г-ђом Мајом Стефановић, својим васпитачим и родитељима , учествовали су на II Kарневалу београдских предшколаца у оквиру „Београдизације Београда“ , под слоганом „Београд у срцу”. Карневал се одржао у суботу 09. јуна.2012.год. у тематском парку „Теразије из тридесетих” на Новом Београду.

НОВОБЕОГРАДСКИ МАЛИШАНИ НА КАРНЕВАЛУ

Карневали увек нешто лепо прослављају и  нешто ново најављују…

Зато се увек памте и  носе у срцу.

Малишани Предшколске установе „11. Април“ са Директорком Установе г-ђом Мајом Стефановић,  својим васпитачимa и родитељима , учествовали су на II Kарневалу београдских предшколаца у оквиру „Београдизације Београда“ , под слоганом „Београд у срцу”. Карневал je одржан у суботу 09. јуна.2012.год. у тематском парку „Теразије из тридесетих” на Новом Београду.

Карневалска колона од преко пет стотина  малишана и њихових васпитача из седамнаест предшколских установа града Београда, прошетала је кроз време носећи свој град, Београд  у срцу. Свечана карневалска поворка, коју је предводио оркестар, обишла је реплику Теразија.

Предшколци  вртића Новог Београда, са родитељима и васпитачима,  на  уметничким радионицама у својим вртићима вредно су припремали костиме,  музичке игре и песме којима су нас  данас даровали  у  прелепом простору на Новом Београду.

Новобеоградски малишани, које су представљали предшколци из вртића „Сунце“, поделили су  љубав, игру и песму плесном тачком „За сву децу света“, којом је свечано отворен овогодишњи Карневал београдских предшколаца. Част водитеља Карневала, припала је новобеоградским малишанима Софији и Душану и глумачком пару васпитача Позоришне групе Предшколске установе „11. април“.

 

УЧЕШЋЕ НА II КАРНЕВАЛУ БЕОГРАДСКИХ ПРЕДШКОЛАЦА

no images were found

 Дечији хор Предшколске установе „11. Април“ отпевао je  „Химну Београдских предшколаца“
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z27s5KcLM8w