ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА, ОДБИЈЕНИЦЕ – ИНФОРМАЦИЈЕ

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА ЗА НОВОУПИСАНУ ДЕЦУ

Обавештавамо вас да ће потписивање уговора за новоуписану децу по Конкурсу за 2021/22. радну годину бити у периоду од 23.08. до 03.09.2021. у припадајућим вртићима.

ОДБИЈЕНИЦЕ

Одбијеница или потврда да нисмо успели да нађемо место за Ваше дете у нашим вртићима, издаје се на основу поднетог захтева из конкурса или накнадног захтева за пријем детета, искључиво уколико нисмо успели да обезбедимо место у траженом или неком од наших вртића!

ОДБИЈЕНИЦУ НЕ МОЖЕМО ИЗДАТИ У СЛЕДЕЋИМ СЛУЧАЈЕВИМА!

  1. ДЕТЕ ЈЕ ПРИМЉЕНО У НЕКИ ОД НАШИХ ВРТИЋА ПО КОНКУРСУ ИЛИ ПО РЕВИЗИЈИ УПИСА
  2. ДЕТЕ ЈЕ ОД РАНИЈЕ УПИСАНО У НЕКИ ОД НАШИХ ВРТИЋА И ТРЕНУТНИ ЈЕ КОРИСНИК
  3. АДРЕСА СТАНОВАЊА ДЕТЕТА НИЈЕ НОВОБЕОГРАДСКА (ПОНЕТИ СА СОБОМ ПРИЈАВУ АДРЕСЕ СТАНОВАЊА ДЕТЕТА)
  4. АДРЕСА СТАНОВАЊА РОДИТЕЉА – ПОДНОСИОЦА ЗАХТЕВА СЕ НЕ ПОДУДАРА СА АДРЕСОМ СТАНОВАЊА У ЛИЧНОЈ КАРТИ (ПОНЕТИ СА СОБОМ ПРИЈАВУ АДРЕСЕ СТАНОВАЊА РОДИТЕЉА И ОЧИТАНЕ ЛИЧНЕ КАРТЕ)
  5. УКОЛИКО У ТРЕНУТКУ ПОДНОШЕЊА ЗАХТЕВА ЗА ОДБИЈЕНИЦУ ИЛИ У ТРЕНУТКУ ДОЛАСКА РОДИТЕЉА ПО ИСТУ, ПРОВЕРОМ УТВРДИМО ДА ИМА МЕСТА У НЕКОМ ОД НАВЕДЕНИХ ВРТИЋА ИЗ ЗАХТЕВА ЗА УПИС, РОДИТЕЉУ ЋЕ БИТИ ПОНУЂЕНО СЛОБОДНО МЕСТО.

До прве ревизије уписа у септембру 2021. након потписивања уговора новопримљене деце и анекса уговора деце која су већ у систему, како бисмо утврдили број расположивих места, предност у издавању одбијеница имаће они који су поднели захтев за упис у конкурсу за радну 2021/2022. Захтев за одбијеницу се може поднети Комисији искључиво у електронској форми преко портала еУправе, ПОПУЊАВАЊЕМ одговарајућег формулара (линк: https://euprava.gov.rs/ ). Након обраде вашег захтева кроз протокол еУправе, послаћемо Вам ТРАНЗИТНИ  деловодни број. Уколико тражите одбијенице за више деце потребно је поднети захтев за свако дете понаособ.

РОК ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ДОБИЈЕНЕ ОДБИЈЕНИЦЕ ЈЕ МЕСЕЦ ДАНА ОД ДАНА ИЗДАВАЊА. ЊЕНО ДЕЈСТВО ПО ПИТАЊУ СУБВЕНЦИОНИСАНОГ БОРАВКА ДЕТЕТА У ПРИВАТНОМ ВРТИЋУ МОГУЋЕ ЈЕ ОСТВАРИТИ У ПРВОМ СЛЕДЕЋЕМ КАЛЕНДАРСКОМ МЕСЕЦУ.

Одбијенице ћемо издавати сваког четвртка почев од 15.07.2021. у термину од 9 до 16 часова у улици Народних хероја 12а, канцеларија бр. 3, Централна уписна комисија.

*Приликом преузимања одбијенице потребно је код себе имати личну карту на увид, папир са очитаним подацима из личне карте, потврду пребивалишта детета и подносиоца захтева и транзитни деловодни број одбијенице додељен приликом обраде захтева на еУправи.