АКТИВНОСТИ НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ

Дан у природи
Ведро и сунчано време, које ове године није посустало ни пред првим данима новембра, измамило је у природу и децу и васпитаче Предшколске установе „11. Април“. Предшколци из свих вртића наше Установе провели су већи део дана у четвртак и петак (1.и 2.11.2018.) на Ади Циганлији, уживајући у свежем ваздуху и јесењем амбијенту једног од најлепших београдсих паркова.
Широки, уређени простор излетишта и питоме шуме, пружио је безброј могућности за богатство активности у природи. Деца су учестовала у организованим спортским активностима под вођством великог броја тренера,сарадника наше Установе. Правиле су се и скулптуре од лишћа и грања, понеко је био инспирисан да јесењи пејзаж забележи и бојама на папиру, а најрадозналији су на излет кренули наоружани лупама, да би што боље истражили шта све крију плодови шуме и који лист припада ком стаблу.
Расположена и релаксирана, онако како само боравак у природи може да обнови и оплемени, деца су се са својим васпитачима, око 14:00 часова, вратила у вртиће. Док су у колони ишли ка паркираним аутобусима, један од предшколаца је гласно питао: „А када ћемо поново на Аду?“