ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ

НАЧИН РАДА УПИСНЕ КОМИСИЈЕ
ТОКОМ РАДНЕ 2018/19. ГОДИНЕ

Поштовани,
Обавештавамо вас да Централна уписна комисија ПУ „11.април“, по завршетку Конкурса за 2018/19. год. наставља са радом током целе године.
Пријем родитеља је сваке среде од 12-15 часова,у просторијама Централне уписне комисије (Ул. Народних хероја 12а, први спрат, канцелатија 3), по следећим пословима:
-Издавање одбијеница за приватне вртиће,
-Пријем нових захтева за упис деце у вртић,
-Допуна документације и молбе.
Одбијеницу можете одмах добити уколико сте већ конкурисали или уколико нам доставите захтев са потребном документацијом.
Централна уписна комисија врши упис деце током целе године у складу са смештајним капацитетима, пратећи месечне извештаје о броју деце у групама.
Уколико захтеви у току године буду позитивно решени, Централна уписна комисија ће о томе обавестити родитеље/старатеље детета.
Закључивање уговора о дневном боравку детета у предшколској установи за примљени односно усмерени вртић, почиње од 20.08.2018.године и траје до 07.09.2018. године. Уколико до наведеног рока не потпишете уговор о дневном боравку детета у предшколској установи, сматраће се да сте одустали од уписа детета у вртић.

Напомена: Захтеви поднети у току радне 2018/19.године нису важећи у редовном Конкурсу за пријем деце за наредну радну годину, па се морају поднети поново у току наредног редовног Конкурса.

ЦЕНТРАЛНА УПИСНА КОМИСИЈА