Избор учесника мобилности у пројекту „Знање за будућност“

Комисија за одабир учесника мобилности у пројекту „Знање за будућност“ је 09.01.2018. на основу пристиглих пријава разматрала дигиталне компетенције кандидата, стручна усавршавања и искуства у примени ИКТ-а у раду са децом и професионалном развоју, као и мотивацију за учешће у пројекту. Комисија је и обавила разговоре са кандидатима који су ушли у ужи избор и предложила директору установе Мирјани Секулић кандидате за учешће у мобилности.
Одлуком директора, Курс о спровођењу дигиталних промена у Установи похађаће Душица Чолаковић, стручни сарадник педагог, Наташа Радојевић, стручни сарадник психолог, и Јелена Тришић Стајић, помоћник директора. Курс о примени основа програмирања у раду са децом, одлуком директора похађаће Наташа Анђелковић, васптиач, Александра Јоцић, васпитач и Тамара Стојић, васпитач.
Пројектни тим, поред учесника мобилности, чине и Мирјана Секулић – директор установе, Данијела Дробњак – помоћник директора, Нада Кучук – педагог, Далиборка Елезовић – медицинска сестра васпитач, Ана Бућан – психолог, Невена Мишковић -психолог, Марина Принчевац – педагог, Асима Сулејмани – васпитач, Слађана Вељковић -шеф рачуноводства.