ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА „11. АПРИЛ“ НА II КАРНЕВАЛУ БЕОГРАДСКИХ ПРЕДШКОЛАЦА

Карневали увек нешто лепо прослављају и  нешто ново најављују…

Зато се увек памте и  носе у срцу.

     Малишани Предшколске установе „11. Април“ са Директорком Установе г-ђом Мајом Стефановић,  својим васпитачимa и родитељима , учествовали су на II Kарневалу београдских предшколаца у оквиру „Београдизације Београда“ , под слоганом „Београд у срцу”. Карневал je одржан у суботу 09. јуна.2012.год. у тематском парку „Теразије из тридесетих” на Новом Београду.

Карневалска колона од преко пет стотина  малишана и њихових васпитача из седамнаест предшколских установа града Београда, прошетала је кроз време носећи свој град, Београд  у срцу. Свечана карневалска поворка, коју је предводио оркестар, обишла је реплику Теразија.

Предшколци  вртића Новог Београда, са родитељима и васпитачима,  на  уметничким радионицама у својим вртићима вредно су припремали костиме,  музичке игре и песме којима су нас  данас даровали  у  прелепом простору на Новом Београду.

Новобеоградски малишани, које су представљали предшколци из вртића „Сунце“, поделили су  љубав, игру и песму плесном тачком „За сву децу света“, којом је свечано отворен овогодишњи Карневал београдских предшколаца. Част водитеља Карневала, припала је новобеоградским малишанима Софији и Душану и глумачком пару васпитача Позоришне групе Предшколске установе „11. април“.

УЧЕШЋЕ НА II КАРНЕВАЛУ БЕОГРАДСКИХ ПРЕДШКОЛАЦА

Дечији хор Предшколске установе „11. Април“ отпевао je  „Химну Београдских предшколаца“

http://www.youtube.com/watch?v=z27s5KcLM8w&feature=player_embedded